sahabat-sahabat blogger yg dikasihi

Wednesday, May 16, 2012

Target yang perlu dicapai menjelang 2013

Salam blog readers yg ieda sygi semua semoga anda semua dalam rahmat Allah serta kaya dan berjaya dunia akhirat..aminn..


hidup kita mesti ada target dan impian kan..ieda saja nk senaraikan target ieda menjelang 2013 kat sini utk menjadi ingatan kepada diri sendiri suapaya terus berusaha dan berusaha bagi merealisasikan impian hidup ieda ini..semoga Allah panjangkan umur memberi kesihatan yang baik dan murahkan rezeki ..aminn


1)Mengerjakan haji dan umrah bersama mak dan ayah serta mak ayah mentua dan suami tersayang insyaAllah amin..
2)nak bina rumah baru utk mak dan ayah serta mak ayah mentua..kalo tak mcmnipun janji diaorg selesa dan suka..aminnn..siapalah lg nak memenuhi cita2 dan impian diaorg kalo bukan kita..


3)Nak hadiahkan kereta MYVI ni kat ayah..tak tahulah kenapa ayah suka sgt ngn kereta MYVI..huhuhu..takperlah untuk dia bawak mak ke pasar dan ke surau..tunggguuuuuuuuuu..ieda akan hadiahkan utk ayah..Ya Allah panjangkan umur daku dan ayahku tersayang semoga impain dia nk ada MYVI sendiri terlaksana...


4)Ada simpanan utk mak ayah,mak ayah mentua,diri sendiri dan ank2..sekurang-kurangnya 100k!!5) Hidup bebas hutang..huhu syoknyerrr..


6) Nak bawa ank-ank bercuti kat disneyland


7) Nak berhenti kerja..hohohoho 

8) Nak ada galeri H&M MOTORSPORT sendiri mcm niee..hehehe


semoga Allah makbulkan doa kami..aminn...

No comments:

Post a Comment